Dermalogica Normal/Dry skin kit

Eftersom min hy totalt sagt upp sig för några månader sen så började jag forska i problemet. Jag väl till och från haft utslag/acne/finnar/torra fläckar och jag har testat allt från Apotekets och kedjornas märken, Garnier, Cliniderm, Loréal - till lite dyrare - Clinique, Decléor och SkinPlan. Ingenting har fungerat.

Jag bokade en hudvårdsanalys på apoteket som gav min hud domen .. *trumvirvel* typisk torr hy!
En typisk uppfattning jag hade om hy var att bara fet hy gav finnar, men nej. Jag är alltså torr året runt.
Och eftersom man inte kan gå och smörja in fejset 30 ggr om dagen så tyckte hon att jag skulle satsa på en bra serie.

Så det blev..


Dermalogica normal/dry skin kit.

Dermalogica Normal/Dry Skin Kit

Includes:


China Glaze Holiday Joy 2012

Har pillat på en beställing från TransDesign i veckan och det som kliar mest i fingrarna är såklart China Glaze Holiday Joy collection.



Kollektionen består av 12 julrelaterade lack i bl.a. rött, grönt, glitter och blått. Det rekommenderade priset i Sverige är väl 99:- om jag inte är helt ute och cyklar, men via ställen som TD ligger priset på 2.99$.
Dessutom finns det roliga holiday packs med 2 lack och en julstrumpa(!), snöglob, gosedjur osv.

Ta en titt här.


Glitter all the Way, Pure Joy, Champagne Kisses, Winter Holly.


Red Satin, With Love, Merry Berry, Cranberry Splash.


Glistening Snow, Blue Bells Ring, Angel Wings, Pizzazz.


Jag kommer med att klicka hem Pizazz (perfekt att blanda frankenlack med), red satin (kall röd kräm) och kanske Champagne kisses. Gotta love the name!


Too Faced, The art of sexy collection 2012

Med risk att det ska bli en Too Faced-blogg (ni får ursäkta mig, det är mitt favvomärke!) så måste jag promota The art of sexy-collektionen lite. Och speciellt La Créme-läppstiften, de är ljuvliga.



Naughty nude, In the buff, Cinnamon kiss, Honey bear, Spice baby, I want candy, Coral fire, Stiletto red
Nude beach, Naked dolly, Marshmallow bunny, Juicy melons, Sweet maple, Divine wine, Fuchisa shock, Razzle dazzle rose
.

Rekpris i Sverige är 210:- för dessa skönheter.
Men vill ni bara betala 149:- så kan jag varmt rekommendera appen Wrapp där man kan ge bort presentkort på olika shoppar, bl.a. Lenson. Med presentkortet på 100:- + frakt hamnar alltså stiften på 60 kr mindre.

Jag har fått hem Stiletto Red och Juicy Melons hittills, har beställt Marshmallow Bunny också.
Mihihi!

Mer om det imorgon, nu går mina ögon i kors.

Too Faced Naked Eye collection

Självklart måste jag via upp min relativt nya darling från mitt favoritmärke i hela världen; Too Faced ögonpalett Naked Eye. Tyvärr är min en kopia från Ebay (nitlott!) men skuggorna har ändå helt okej pigment - de är jämförbara med H&Ms skuggor anser jag. Kvalitén på pappret är lite sämre och är lite buckligare än originalet, annars är det svårt att se skillnad.

Paletten består av 3 större (In the Buff, Birthday Suit, Pink Cheeks) skuggor och 6 mindre (Pillow Talk, Like a Virgin, Satin Sheets, Unmentionables, Lap Dance och Stiletto). Det ingår tre stycken "lesson cards"; Day, Classic och Fashion.





In the Buff, Satin Sheets, Like a Virgin, Birthday Suit, Pillow talk (mina favoriter, dock vassare pigmentering än bilden visar)


Som ni ser så fungerar skuggorna mer som blending än vad de skulle göra sig som enstaka färger.
Vid nästa haul från TooFaced.com ska jag definitivt klicka hem denna, kan tänka mig att färgerna är 100 ggr grymmare än här! På bilden har jag använt mig av looken "Day".

Andra produkter på bilden:
Too Faced Shadow Insurance
Benefit Browns a-go-go
YSL Touche Eclat n02

Too Faced BB creme i Cream Glow
ELF Mineral Foundation i Medium
Too Faced Candlelight Highlighter
NARS Orgasm

Dior Ultra Gloss Flash 868

Paletten finns att beställa b.la. från Beautybay (direktlänk), helt fraktfritt eftersom TooFaced.com inte leverar till Sverige än.

Brazilian Peel: in progress


Brazilian Peel

"

"Brazilian Peel har revolutionerat den amerikanska skönhetsmarknaden och är den första professionella kemiska peelingen som är säker för hemmabruk. Den innehåller glykolsyra som är utvunnen från naturliga sockerrör och Acai, en naturlig antioxidant från Amazonas regnskog. Hela 30 % glykolsyra, vilket är fem gånger starkare än andra produkter på marknaden. Därför ger Brazilian Peel dig fördelar du annars bara kan uppnå på hudvårdskliniker.
Formulan är framtagen i samband med dermatologer, med en unik och patenterad formula som hjälper till att minimera solskador, hyperpigmentering, torra fläckar, fina linjer och rynkor samt ger dig slätare och fastare hy, förbättrad lyster och därmed ett mer ungdomligt utseende.

  • Minst 70 % av deltagarna upplevde sin hud slätare och mjukare.
  • Minst 70 % av deltagarna visade förbättrad lyster i ansiktet.
  • Minst 70 % av deltagarna fann deras hud fastare och jämnare.
  • 100 % av deltagarna hade förbättrad lyster/hudton i minst ett område av ansiktet, baserat på utvärderingar från dermatologer.
  • Fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter och färgämnen, petrokemi, ftalater, GMO & triclosan. "

    Information lånad från eleven.se.

Detta ska jag alltså testa nu!
Jag har väl inga problem med fina linjer direkt eftersom jag bara är 23 men jag har en del att korrigera på huden ändå. Återkommer med resultat! :*

Välkommen till min nya blogg!

Välkommen till min helt nya sminkblogg!
Jag måste pilla lite mer på designen, jag vill att temat "sinful colors" verkligen slår igenom, men vart det ska hända mellan jobb-familj-jobba lite till.. får vi se.

195343702556682181_49eciys6_c_large