Vintage mama

Finns det en look jag verkligen gillar så är det vintage looken. Eyeliner, blodröda läppar, blek hy, lockar..
Passar tyvärr inte på jobbet, men någon gång när jag vill vara fin när jag är ledig.

Jobbar man inom vården så vill man (läs: jag) se så neutral ut som möjligt. Man har ingen tid att bättra på läppstiftet, och så mycket kaffe som man dricker skulle kaffekoppens övre kant till slut färgas röd :}.

Läppstiftet är nytt och är från WetNWild. En gratis-gåva från Lenson som just nu har en kampanjkod där du får fri frakt + 50 kr att handla för; 5pY4eW.
Läppstiftet heter Cherry Bomb och kostar 45 kr. Med andra ord helt gratis!


Vampire Weekend

Määäääh! I have the crave med vampyrer! Gärna serier och filmer; True Blood, Vampire Diaries, Buffy, Twilight.. Nu på hösten och vintern spårar jag med röda nagellack, sotade ögon, ljus hy (orkar inte kleta med brun utan sol), har t.om. planeringar på en fang-tatuering, HIHI!
Och även fast man är en gammal hagga på 23 år med man,barn,villa,husdjur och volvo(näe,ford) så känner jag att det verkligen är mitt rätta jag.

Därför fick jag hjärtflimmer när jag såg denna alldeles fantastiskt fina tröja från h&m:


Okej, det är en fladdermus på vilket kanske leder tankarna till Batman men det är också helt okej! :)
Tänk med en tight svart kjol till, hög knut och röda läppar. AMAZING!
300 pix och den är min..

Make Up Academy 35% rabatt + fri frakt

Make Up Academy, mer omtalade som MUA, kör en kampanj följande hur många likes de har på facebook - 35t likes - 35% rabatt + fri frakt, 40t likes - 40% rabatt + fri frakt and so on..

Sidan har hängt sig(!!) för att folk är galna i deras smink, så himla billigt och helt okej för det priset (ungefär som ELF om inte billigare). I sortimentet finns allt från concealers till caviar-manikyrer, primers och annat kul.

Min personliga favorit är deras Heaven and Earth-palett (£4) med varma jordnära färger som går att använda till vardags. Det jag inte rekommenderar är deras Extreme Curl Mascara, vattnig tråkig sak.

Men när sidan kommer upp igen - passa på att gå in igen och fynda. Koden gäller en vecka.
NOTD: OPI - Every Month Is Oktoberfest
Igår hämtade jag ut en beställning från TransDesign. TD har av någon anledning (legal?) plockat bort OPI synligt ur deras sortiment och har istället en separat "katalog" NewTDi. Sidan går inte att beställa ifrån men man kan maila TD och så skickar de ut OPI i alla fall. Lite krångligt, men helt klart värt det.

Lite i sista sekunden av mitt köp slängde jag in lite intressanta lack, bl.a. Every Month Is Oktoberfest och woooow, vilken fullträff! Kan vara absolut vackraste lacket jag äger! (Slår nog Max Factors dupe på Clarins 230 Unicorn Pee, alltså Fantasy Fire) ..

..eftersom det ser lila ut i flaskan, är svart på, med skiftningar av lila, blå och rött glitter i.
Finns att köpa på KICKS, Åhléns bl.a. för 150:- eller $6.80 på TD.

Redken All soft heavy cream inpackning

Perfekt i duschen efter att man färgat håret. Gav upp denna för ett tag sen eftersom mitt hår kändes så fett (använde schampot till) men inpackningen har jag blivit kär i igen.


Come and take a walk on the wild side

Dags att färga håret igen, blondie som man är måste jag slinga/tona utväxten varannan-var tredje månad. Suck. Måste ju ha uppsatt hår på jobbet så just nu ser mitt hår mer mörkt än ljust ut. Sååå jag funderar på att färga det mörkare istället. Kanske lite strawberry blonde eller varför inte rött som vackraste Lana Del Rey?

Tumblr_mcgimepxox1rjccrlo1_500_large
Tumblr_mcizd0npob1qa0r0ro1_500_largeTumblr_md0scmea8q1rr0bkio1_500_large
Tumblr_m1ewcouryc1qfsee9o1_500_large
Tumblr_lvr7utuuqi1r50dzzo1_500_large
Tumblr_m5950apukn1rrk6bho1_500_large
Header-lana-del-rey_large